000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00771ngm a2200217 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
101026q2004 sp g spa |
CDU |
CDU |
641.568(44) |
CDU |
CDU |
641.568 |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Cocina francesa |
Resto do título |
: Los platos típicos de la tradición gastronómica |
Autores |
/ Enrico Coggiola, Roberto Allara |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Madrid |
Editorial |
:Enrique Ediciones |
Data de publicación |
,2004 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
1 disco (DVD Vídeo) |
Outras características físicas |
:son estéreo, cor |
Dimensións |
;19cm |
Material anexo |
+Lista da compra (ingredientes) |
MENCIÓN DE SERIE |
Mención de serie |
Cocinas del mundo |
Número de volume |
;1 |
NOTA XERAL |
Nota xeral |
AUDIO: francés, ingl., it., al., español. |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Cociñas do mundo |
Subdivisión de forma |
Receitas |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Audiovisuais |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Cultura e Civilización Francesa |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Documental |
MATERIA--TERMO XEOGRÁFICO |
Nome xeográfico |
Gastronomía |
MATERIA--TERMO XEOGRÁFICO |
Nome xeográfico |
Dpto. FR |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |