Los beneficios del chocolate / David Martín; Francisco Gil Carmona
por Martín, David [autor/a]
; RBA Revistas [entidade responsable]
; Gil Carmona, Francisco [prologuista]
; RBA Revistas
.
Tipo: ![materialTypeLabel](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
Contido:
Resumo: Aquí recopílanse todas as súas vantaxes para a saúde, o paladar, os sentidos, a pel... Máis que nunca é un verdadeiro alimento de deuses.
Contido: Historia del chocolate; Cómo consumir el chocolate; Chocolate y salud.
Tipo de ítem | Localización actual | Sinatura topográfica | Dispoñibilidade | Notas | Data de vencemento | Código de barras | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Prestable | IES Lamas de Castelo Sala préstamo | 641 MAR ben | Prestado | Gastronomía: materias primas | 12/09/2024 | CED034000011731 |
|
Chocolate: o seu consumo orixinouse fai máis de 5000 anos e cada día se lle recoñecen máis beneficios.
Contido: Historia del chocolate; Cómo consumir el chocolate; Chocolate y salud.
Aquí recopílanse todas as súas vantaxes para a saúde, o paladar, os sentidos, a pel... Máis que nunca é un verdadeiro alimento de deuses.