Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Los beneficios del chocolate / David Martín; Francisco Gil Carmona

por Martín, David [autor/a]; RBA Revistas [entidade responsable]; Gil Carmona, Francisco [prologuista]; RBA Revistas.
Tipo: materialTypeLabelLibroSeries: Los libros de Integral.Editor: Barcelona : RBA Revistas , 2019 Descrición: 62 p. : il. cor ; 24 cm.ISBN: 9788492955671.Materia(s): Gastronomía -- ChocolateRecursos en liña: Faga clic para acceso en liña
Contido:
Contido: Historia del chocolate; Cómo consumir el chocolate; Chocolate y salud.
Resumo: Aquí recopílanse todas as súas vantaxes para a saúde, o paladar, os sentidos, a pel... Máis que nunca é un verdadeiro alimento de deuses.
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Dispoñibilidade Notas Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable IES Lamas de Castelo
Sala préstamo
641 MAR ben Prestado Gastronomía: materias primas 12/09/2024 CED034000011731

Chocolate: o seu consumo orixinouse fai máis de 5000 anos e cada día se lle recoñecen máis beneficios.

Contido: Historia del chocolate; Cómo consumir el chocolate; Chocolate y salud.

Aquí recopílanse todas as súas vantaxes para a saúde, o paladar, os sentidos, a pel... Máis que nunca é un verdadeiro alimento de deuses.