Los secretos del café / Mare Terra Coffee Foundation
por Mare Terra Coffee Foundation [autor/a]
; RBA Revistas [entidade responsable]
.
Tipo: ![materialTypeLabel](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
Contido:
Resumo: O café está en auxe. Tomar un bo café é unha experiencia integral dos sentidos. Coñecer a súa orixe, as súas características e a súa perfecta manipulación lévanos a extraer todo o seu aroma e o seu mellor sabor.
Índice: Beneficios del café para la salud; Tipos de café según su cultivo y procesado; El descafeinado; Envasado y conservación; Tipos de tueste; Técnicas para moler el café; Cómo consumir el café [recetas]; Técnicas para infusionar el café.
Tipo de ítem | Localización actual | Sinatura topográfica | Dispoñibilidade | Notas | Data de vencemento | Código de barras | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Prestable | IES Lamas de Castelo Sala préstamo | 641 MAR sec | Dispoñible | Gastronomía: café - receitas | CED034000011732 |
|
Coa garantía de Mare Terra Coffee Foundation, fundación que promove a cultura do café, a formación de profesionais e o impulso aos pequenos produtores.
Índice: Beneficios del café para la salud; Tipos de café según su cultivo y procesado; El descafeinado; Envasado y conservación; Tipos de tueste; Técnicas para moler el café; Cómo consumir el café [recetas]; Técnicas para infusionar el café.
O café está en auxe. Tomar un bo café é unha experiencia integral dos sentidos. Coñecer a súa orixe, as súas características e a súa perfecta manipulación lévanos a extraer todo o seu aroma e o seu mellor sabor.