Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Recetas sencillas para novatos y cocinillas : Nueva edición revisada y ampliada / Xabier Gutiérrez

por Gutiérrez, Xabier (1960-) [autor/a].
Tipo: materialTypeLabelLibroSeries: Planeta gastro.Editor: Barcelona : Editorial Planeta , 2024 Edición: 1ª ed. nesta presentación: xaneiro 2024.Descrición: 557 p. : il. b/n 19 cm.ISBN: 9788408282662.Materia(s): Gastronomía -- Receitas de cociña | Libros de receitas -- PrincipiantesRecursos en liña: Faga clic para acceso en liña
Contido:
Sumario: Introducción; Ensaladas; Sopas,cremas, purés y legumbres; Entrantes; Arroz y pasta; Verduras; Salsas, acompañamientos, aceites y vinagretas; Huevos, pizzas y bocadillos; 10 bocadillos para el avión; Mariscos; Pescados; carnes; Ocasiones especiales; Postres; Índice alfabético de recetas; Índice de recetas por dificultad.
Resumo: Un libro para todos os públicos que queiran animarse a cociñar: para os que empezan de cero e para os que xa fan os seus pereiriños, con máis de 1.000 receitas para poñer en práctica os seus consellos e divertirse léndoo. Un exemplar que serve para os que non fritiron nunca un ovo e ao mesmo tempo para os que queiran facer unha bechamel cremosa. Para os que só fan un bocadillo de chourizo e para os que queren facer unha maionesa perfecta. Un manual sinxelo e extraordinariamente ben explicado que non debe faltar en ningunha cociña que se precie… Con resultados máis que garantidos!
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica URL Dispoñibilidade Notas Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable IES Lamas de Castelo
Sala préstamo
641 GUT rec https://proassetspdlcom.cdnstatics2.com/usuaris/libros_contenido/arxius/56/55353_Recetas_sencillas_para_novatos.pdf Dispoñible Libros de cociña - principiantes CED034000012059

En cuberta: 20ª edición.
A nova edición do libro para aprender a cociñar cualquera prato a través de máis de mil receitas, da man do director do laboratorio de innovación do restaurante Arzak.

Sumario: Introducción; Ensaladas; Sopas,cremas, purés y legumbres; Entrantes; Arroz y pasta; Verduras; Salsas, acompañamientos, aceites y vinagretas; Huevos, pizzas y bocadillos; 10 bocadillos para el avión; Mariscos; Pescados; carnes; Ocasiones especiales; Postres; Índice alfabético de recetas; Índice de recetas por dificultad.

Un libro para todos os públicos que queiran animarse a cociñar: para os que empezan de cero e para os que xa fan os seus pereiriños, con máis de 1.000 receitas para poñer en práctica os seus consellos e divertirse léndoo.
Un exemplar que serve para os que non fritiron nunca un ovo e ao mesmo tempo para os que queiran facer unha bechamel cremosa. Para os que só fan un bocadillo de chourizo e para os que queren facer unha maionesa perfecta.
Un manual sinxelo e extraordinariamente ben explicado que non debe faltar en ningunha cociña que se precie… Con resultados máis que garantidos!

Coa tecnoloxía Koha