Recetas sencillas para novatos y cocinillas : Nueva edición revisada y ampliada / Xabier Gutiérrez
por Gutiérrez, Xabier (1960-) [autor/a]
.
Tipo: ![materialTypeLabel](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
Tipo de ítem | Localización actual | Sinatura topográfica | URL | Dispoñibilidade | Notas | Data de vencemento | Código de barras | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prestable | IES Lamas de Castelo Sala préstamo | 641 GUT rec | https://proassetspdlcom.cdnstatics2.com/usuaris/libros_contenido/arxius/56/55353_Recetas_sencillas_para_novatos.pdf | Dispoñible | Libros de cociña - principiantes | CED034000012059 |
|
En cuberta: 20ª edición.
A nova edición do libro para aprender a cociñar cualquera prato a través de máis de mil receitas, da man do director do laboratorio de innovación do restaurante Arzak.
Sumario: Introducción; Ensaladas; Sopas,cremas, purés y legumbres; Entrantes; Arroz y pasta; Verduras; Salsas, acompañamientos, aceites y vinagretas; Huevos, pizzas y bocadillos; 10 bocadillos para el avión; Mariscos; Pescados; carnes; Ocasiones especiales; Postres; Índice alfabético de recetas; Índice de recetas por dificultad.
Un libro para todos os públicos que queiran animarse a cociñar: para os que empezan de cero e para os que xa fan os seus pereiriños, con máis de 1.000 receitas para poñer en práctica os seus consellos e divertirse léndoo.
Un exemplar que serve para os que non fritiron nunca un ovo e ao mesmo tempo para os que queiran facer unha bechamel cremosa. Para os que só fan un bocadillo de chourizo e para os que queren facer unha maionesa perfecta.
Un manual sinxelo e extraordinariamente ben explicado que non debe faltar en ningunha cociña que se precie… Con resultados máis que garantidos!