Cómo funciona la alimentación : Guía gráfica de la nutrición. / Joel Levy
por Levy, Joel [autor/a]
; Smith, Ginny [autor/a]
; Clifton, Mark [ilustrador/a]
; Gamble, Phil [ilustrador/a]
; Garland, Mike [ilustrador/a]
.
Tipo: ![materialTypeLabel](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
Tipo de ítem | Localización actual | Sinatura topográfica | URL | Dispoñibilidade | Notas | Data de vencemento | Código de barras | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prestable | IES Lamas de Castelo Sala préstamo | 613 LEV cóm | https://intranet.edubib.xunta.gal/cgi-bin/koha/cataloguing/additem.pl?biblionumber=355206#additema | Dispoñible | Dpto. Bioloxía e Xeoloxía | CED034000011825 |
|
Unha guía visual fácil de entender sobre a alimentación e a nutrición.
Coñece os conceptos clave sobre os alimentos e o que os fai bos ou malos. Que é un antioxidante? E un superalimento? Por que é perigoso requentar o arroz? Este libro desmente mitos comúns, explica os grupos de alimentos, analiza os orgánicos fronte aos procesados e aclara que significa realmente a data de caducidade.
5º-6º Primaria
1º-2º ESO