Pérez Cenalmor, Isabel
Saber cocinar nº120 : Carnes tiernas y deliciosas / Isabel Pérez Cenalmor - Barcelona : RBA Revistas , 2013 - 82 p. : il. fot. cor ; 28 cm. - Mensual - Marzo 2024 - Saber cocinar ; 120 .
Sumario:
Pregúntale a Sergio; Alimento del mes; Aprende con Sergio; La cocina creativa; Los básicos de Sergio; Al punto y bien hecho; Curso para gourmets; Recetas para impresionar; Cocina clásica; Trucos MasterChef; Especial; Escuela de cocina; A tu gusto; Trucos de la abuela; Taller de repostería; Fichas prácticas; El próximo mes; Lo último; Nuestras recetas.
O número 120 da revista Saber Cocinar ofrece un especial cos mellores estofados e guisos de carne. Tenros, sabrosos e rápidos feitos en ola exprés.
Outros artigos:
- Polo doutra maneira. En timbal, pasteis, milfollas…
- Tortillas ao forno. Tan fáciles que non hai que darlles a volta.
- Pescado de plato único. As mellores salsas e guarnicións para completalo.
- Pasta rechea fácil. Os recheos cremosos que a fan máis apetecible.
- Tartas con fruta de temporada. Aproveita as peras e as mazás que están de temporada.
2339-8671
Revistas especializadas--Cociña
Receitas de cociña
Técnicas de cociña
Trucos de cociña
641.5
Saber cocinar nº120 : Carnes tiernas y deliciosas / Isabel Pérez Cenalmor - Barcelona : RBA Revistas , 2013 - 82 p. : il. fot. cor ; 28 cm. - Mensual - Marzo 2024 - Saber cocinar ; 120 .
Sumario:
Pregúntale a Sergio; Alimento del mes; Aprende con Sergio; La cocina creativa; Los básicos de Sergio; Al punto y bien hecho; Curso para gourmets; Recetas para impresionar; Cocina clásica; Trucos MasterChef; Especial; Escuela de cocina; A tu gusto; Trucos de la abuela; Taller de repostería; Fichas prácticas; El próximo mes; Lo último; Nuestras recetas.
O número 120 da revista Saber Cocinar ofrece un especial cos mellores estofados e guisos de carne. Tenros, sabrosos e rápidos feitos en ola exprés.
Outros artigos:
- Polo doutra maneira. En timbal, pasteis, milfollas…
- Tortillas ao forno. Tan fáciles que non hai que darlles a volta.
- Pescado de plato único. As mellores salsas e guarnicións para completalo.
- Pasta rechea fácil. Os recheos cremosos que a fan máis apetecible.
- Tartas con fruta de temporada. Aproveita as peras e as mazás que están de temporada.
2339-8671
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