Saber cocinar nº120 (Rexistro nro. 1115827)
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000 -CABECEIRA | |
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Campo de control de longitud fija | 01723nas a2200265 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL | |
Códigos de información de lonxitude fixa | 240715s2013 sp ||||| |||| ||| ||spa d |
DEPÓSITO LEGAL | |
Número de copyright ou de depósito legal | B 24029-2013 |
ISSN | |
ISSN | 2339-8671 |
CDU | |
CDU | 641.5 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA | |
Nome de persoa | Pérez Cenalmor, Isabel |
-- | 119057 |
Término indicativo de función | director/a de publicación |
MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Saber cocinar nº120 |
Resto do título | : Carnes tiernas y deliciosas |
Autores | / Isabel Pérez Cenalmor |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN | |
Lugar de publicación | Barcelona |
Editorial | : RBA Revistas |
Data de publicación | , 2013 |
DESCRICIÓN FÍSICA | |
Extensión | 82 p. |
Outras características físicas | : il. fot. cor |
Dimensións | ; 28 cm. |
PERIODICIDADE ACTUAL | |
Periodicidade actual | Mensual |
DATAS DE PUBLICACIÓN | |
Data de publicación | Marzo 2024 |
MENCIÓN DE SERIE | |
Mención de serie | Saber cocinar |
Número de volume | ; 120 |
NOTA DE CONTIDO | |
Nota de contido | Sumario: Pregúntale a Sergio; Alimento del mes; Aprende con Sergio; La cocina creativa; Los básicos de Sergio; Al punto y bien hecho; Curso para gourmets; Recetas para impresionar; Cocina clásica; Trucos MasterChef; Especial; Escuela de cocina; A tu gusto; Trucos de la abuela; Taller de repostería; Fichas prácticas; El próximo mes; Lo último; Nuestras recetas. |
RESUMO | |
Resumo | O número 120 da revista Saber Cocinar ofrece un especial cos mellores estofados e guisos de carne. Tenros, sabrosos e rápidos feitos en ola exprés. Outros artigos: - Polo doutra maneira. En timbal, pasteis, milfollas… - Tortillas ao forno. Tan fáciles que non hai que darlles a volta. - Pescado de plato único. As mellores salsas e guarnicións para completalo. - Pasta rechea fácil. Os recheos cremosos que a fan máis apetecible. - Tartas con fruta de temporada. Aproveita as peras e as mazás que están de temporada. |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Revistas especializadas |
-- | 206785 |
Subdivisión xeral | Cociña |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Receitas de cociña |
-- | 6970 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Técnicas de cociña |
-- | 206786 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Trucos de cociña |
-- | 206787 |
ACCESO ELECTRÓNICO | |
Dirección de internet | https://tienda.rba.es/revistas/saber-cocinar-120 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR | |
-- | 2 |
Retirado | Perdido | Fuente de clasificación o esquema | Estropeado | No para préstamo | Localización permanente | Localización actual | Localización en estanterías | Fecha adquisición | Fuente de adquisición | Signatura correspondiente a la clasificación | Parte de la signatura que identifica al ejemplar | Préstamos totales | Signatura completa | Código de barras | Prestado | Fecha última consulta | Fecha último préstamo | URI | Tipo de item de Koha | Nota pública |
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IES Lamas de Castelo | IES Lamas de Castelo | Sala préstamo | 2024-06-16 | Xeral IES 2024 | 641 | sab | 1 | 641 PÉR sab | CED034000012070 | 2024-12-28 | 2024-09-19 | 2024-09-19 | https://tienda.rba.es/revistas/saber-cocinar-120 | Prestable | Revista de cociña |