Saber cocinar nº120 (Rexistro nro. 1115827)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 01723nas a2200265 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 240715s2013 sp ||||| |||| ||| ||spa d
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal B 24029-2013
ISSN
ISSN 2339-8671
CDU
CDU 641.5
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Pérez Cenalmor, Isabel
-- 119057
Término indicativo de función director/a de publicación
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Saber cocinar nº120
Resto do título : Carnes tiernas y deliciosas
Autores / Isabel Pérez Cenalmor
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Barcelona
Editorial : RBA Revistas
Data de publicación , 2013
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 82 p.
Outras características físicas : il. fot. cor
Dimensións ; 28 cm.
PERIODICIDADE ACTUAL
Periodicidade actual Mensual
DATAS DE PUBLICACIÓN
Data de publicación Marzo 2024
MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie Saber cocinar
Número de volume ; 120
NOTA DE CONTIDO
Nota de contido Sumario:
Pregúntale a Sergio; Alimento del mes; Aprende con Sergio; La cocina creativa; Los básicos de Sergio; Al punto y bien hecho; Curso para gourmets; Recetas para impresionar; Cocina clásica; Trucos MasterChef; Especial; Escuela de cocina; A tu gusto; Trucos de la abuela; Taller de repostería; Fichas prácticas; El próximo mes; Lo último; Nuestras recetas.
RESUMO
Resumo O número 120 da revista Saber Cocinar ofrece un especial cos mellores estofados e guisos de carne. Tenros, sabrosos e rápidos feitos en ola exprés.
Outros artigos:
- Polo doutra maneira. En timbal, pasteis, milfollas…
- Tortillas ao forno. Tan fáciles que non hai que darlles a volta.
- Pescado de plato único. As mellores salsas e guarnicións para completalo.
- Pasta rechea fácil. Os recheos cremosos que a fan máis apetecible.
- Tartas con fruta de temporada. Aproveita as peras e as mazás que están de temporada.
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Revistas especializadas
-- 206785
Subdivisión xeral Cociña
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Receitas de cociña
-- 6970
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Técnicas de cociña
-- 206786
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Trucos de cociña
-- 206787
ACCESO ELECTRÓNICO
Dirección de internet https://tienda.rba.es/revistas/saber-cocinar-120
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fuente de clasificación o esquema Estropeado No para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en estanterías Fecha adquisición Fuente de adquisición Signatura correspondiente a la clasificación Parte de la signatura que identifica al ejemplar Préstamos totales Signatura completa Código de barras Prestado Fecha última consulta Fecha último préstamo URI Tipo de item de Koha Nota pública
          IES Lamas de Castelo IES Lamas de Castelo Sala préstamo 2024-06-16 Xeral IES 2024 641 sab 1 641 PÉR sab CED034000012070 2024-12-28 2024-09-19 2024-09-19 https://tienda.rba.es/revistas/saber-cocinar-120 Prestable Revista de cociña

Coa tecnoloxía Koha