Ambroa, Montse
Love cocina : Especial Italiana / Montse Ambroa (et alii) - Madrid : Grupo V , 2012 - 98 p. : il. fot. cor ; 30 cm. - Bimensual - Love Cocina (Especial) .
A revista LOVE Cocina ofréceche a información máis práctica e amena que te dará mil ideas para innovar nas túas receitas e conseguir os mellores pratos.
As receitas de cociña máis deliciosas coas mellores imaxes e os trucos para sorprender aos teus invitados. Tanto se queres aprender a cociñar como se queres mellorar e aprender novas combinacións e técnicas para lograr os mellores resultados na cociña.
Sumario
Secciones: Antiasti; Descubre... ¡y prueba!; Primero para alegrar tu menú; Salsas con tradición; Risottos imprescindibles; La pizza paso a paso; Otras pizzas; Pasta para todos los gustos; Pastas rellenas; Carnes y pescados populares aquí y allí; A la última: buenas compras. Índice de recetas.
Pasta para todos os gustos: aos catro queixos, fetuccini Alfredo, torta de macarróns... Os segredos do risotto e os seus pratos máis ricos: de prosciutto e tomate, de queixo e uvas ou all’amatrician. Todo o que coce nos fogóns italianos: alubias cannellini, guanciale, trufa branca, bresaola, envoltinis, profiterois... para saborear en casa. As salsas imprescindibles: pestos de todo tipo e cor, Caruso, pizzaiola (e máis). A masa básica da pizza paso a paso e outros tipos para variar... e moito máis.
2255-1344
Revistas e publicacións seriadas--Receitas de cociña
Gastronomía italiana--Receitas
641.55(450)(083.12)
Love cocina : Especial Italiana / Montse Ambroa (et alii) - Madrid : Grupo V , 2012 - 98 p. : il. fot. cor ; 30 cm. - Bimensual - Love Cocina (Especial) .
A revista LOVE Cocina ofréceche a información máis práctica e amena que te dará mil ideas para innovar nas túas receitas e conseguir os mellores pratos.
As receitas de cociña máis deliciosas coas mellores imaxes e os trucos para sorprender aos teus invitados. Tanto se queres aprender a cociñar como se queres mellorar e aprender novas combinacións e técnicas para lograr os mellores resultados na cociña.
Sumario
Secciones: Antiasti; Descubre... ¡y prueba!; Primero para alegrar tu menú; Salsas con tradición; Risottos imprescindibles; La pizza paso a paso; Otras pizzas; Pasta para todos los gustos; Pastas rellenas; Carnes y pescados populares aquí y allí; A la última: buenas compras. Índice de recetas.
Pasta para todos os gustos: aos catro queixos, fetuccini Alfredo, torta de macarróns... Os segredos do risotto e os seus pratos máis ricos: de prosciutto e tomate, de queixo e uvas ou all’amatrician. Todo o que coce nos fogóns italianos: alubias cannellini, guanciale, trufa branca, bresaola, envoltinis, profiterois... para saborear en casa. As salsas imprescindibles: pestos de todo tipo e cor, Caruso, pizzaiola (e máis). A masa básica da pizza paso a paso e outros tipos para variar... e moito máis.
2255-1344
Revistas e publicacións seriadas--Receitas de cociña
Gastronomía italiana--Receitas
641.55(450)(083.12)