Love cocina : Especial Italiana / Montse Ambroa (et alii)
por Ambroa, Montse [director/a de publicación]; Gabilondo Viqueira, Martín [editor/a].
Tipo: Recurso continuoSeries: Love Cocina (Especial).Editor: Madrid : Grupo V , 2012 Descrición: 98 p. : il. fot. cor ; 30 cm.ISSN: 2255-1344.Materia(s): Revistas e publicacións seriadas -- Receitas de cociña | Gastronomía italiana -- ReceitasRecursos en liña: Faga clic para acceso en liñaTipo de ítem | Localización actual | Sinatura topográfica | URL | Dispoñibilidade | Notas | Data de vencemento | Código de barras | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prestable | IES Lamas de Castelo Sala préstamo | 641 AMB ita | https://www.magzter.com/es/ES/Grupo-V/Love-Cocina/Food--Beverage/528882 | Dispoñible | Gastronomía italiana: revista de receitas | CED034000012074 |
|
A revista LOVE Cocina ofréceche a información máis práctica e amena que te dará mil ideas para innovar nas túas receitas e conseguir os mellores pratos.
As receitas de cociña máis deliciosas coas mellores imaxes e os trucos para sorprender aos teus invitados. Tanto se queres aprender a cociñar como se queres mellorar e aprender novas combinacións e técnicas para lograr os mellores resultados na cociña.
Sumario
Secciones: Antiasti; Descubre... ¡y prueba!; Primero para alegrar tu menú; Salsas con tradición; Risottos imprescindibles; La pizza paso a paso; Otras pizzas; Pasta para todos los gustos; Pastas rellenas; Carnes y pescados populares aquí y allí; A la última: buenas compras. Índice de recetas.
Pasta para todos os gustos: aos catro queixos, fetuccini Alfredo, torta de macarróns... Os segredos do risotto e os seus pratos máis ricos: de prosciutto e tomate, de queixo e uvas ou all’amatrician. Todo o que coce nos fogóns italianos: alubias cannellini, guanciale, trufa branca, bresaola, envoltinis, profiterois... para saborear en casa. As salsas imprescindibles: pestos de todo tipo e cor, Caruso, pizzaiola (e máis). A masa básica da pizza paso a paso e outros tipos para variar... e moito máis.