Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Love cocina : Especial Italiana / Montse Ambroa (et alii)

por Ambroa, Montse [director/a de publicación]; Gabilondo Viqueira, Martín [editor/a].
Tipo: materialTypeLabelRecurso continuoSeries: Love Cocina (Especial).Editor: Madrid : Grupo V , 2012 Descrición: 98 p. : il. fot. cor ; 30 cm.ISSN: 2255-1344.Materia(s): Revistas e publicacións seriadas -- Receitas de cociña | Gastronomía italiana -- ReceitasRecursos en liña: Faga clic para acceso en liña
Contido:
Sumario Secciones: Antiasti; Descubre... ¡y prueba!; Primero para alegrar tu menú; Salsas con tradición; Risottos imprescindibles; La pizza paso a paso; Otras pizzas; Pasta para todos los gustos; Pastas rellenas; Carnes y pescados populares aquí y allí; A la última: buenas compras. Índice de recetas.
Resumo: Pasta para todos os gustos: aos catro queixos, fetuccini Alfredo, torta de macarróns... Os segredos do risotto e os seus pratos máis ricos: de prosciutto e tomate, de queixo e uvas ou all’amatrician. Todo o que coce nos fogóns italianos: alubias cannellini, guanciale, trufa branca, bresaola, envoltinis, profiterois... para saborear en casa. As salsas imprescindibles: pestos de todo tipo e cor, Caruso, pizzaiola (e máis). A masa básica da pizza paso a paso e outros tipos para variar... e moito máis.
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica URL Dispoñibilidade Notas Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable IES Lamas de Castelo
Sala préstamo
641 AMB ita https://www.magzter.com/es/ES/Grupo-V/Love-Cocina/Food--Beverage/528882 Dispoñible Gastronomía italiana: revista de receitas CED034000012074

A revista LOVE Cocina ofréceche a información máis práctica e amena que te dará mil ideas para innovar nas túas receitas e conseguir os mellores pratos.
As receitas de cociña máis deliciosas coas mellores imaxes e os trucos para sorprender aos teus invitados. Tanto se queres aprender a cociñar como se queres mellorar e aprender novas combinacións e técnicas para lograr os mellores resultados na cociña.

Sumario
Secciones: Antiasti; Descubre... ¡y prueba!; Primero para alegrar tu menú; Salsas con tradición; Risottos imprescindibles; La pizza paso a paso; Otras pizzas; Pasta para todos los gustos; Pastas rellenas; Carnes y pescados populares aquí y allí; A la última: buenas compras. Índice de recetas.

Pasta para todos os gustos: aos catro queixos, fetuccini Alfredo, torta de macarróns... Os segredos do risotto e os seus pratos máis ricos: de prosciutto e tomate, de queixo e uvas ou all’amatrician. Todo o que coce nos fogóns italianos: alubias cannellini, guanciale, trufa branca, bresaola, envoltinis, profiterois... para saborear en casa. As salsas imprescindibles: pestos de todo tipo e cor, Caruso, pizzaiola (e máis). A masa básica da pizza paso a paso e outros tipos para variar... e moito máis.

Coa tecnoloxía Koha