Love cocina (Rexistro nro. 1116186)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 02163nas a2200265 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 240805s2012 sp ||||| |||| ||| ||spa d
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal M 35310-2012
ISSN
ISSN 2255-1344
CDU
CDU 641.55(083.12)
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Ambroa, Montserrat
-- 208232
Término indicativo de función director/a de publicación
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Love cocina
Resto do título : Especial postres
Autores / Montserrat Ambroa (et alii)
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Madrid
Editorial : Grupo V
Data de publicación , 2012
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 98 p.
Outras características físicas : il. fot. cor
Dimensións ; 30 cm.
PERIODICIDADE ACTUAL
Periodicidade actual Bimensual
MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie Love Cocina (Especial)
NOTA XERAL
Nota xeral A revista LOVE Cocina ofréceche a información máis práctica e amena que te dará mil ideas para innovar nas túas receitas e conseguir os mellores pratos.
As receitas de cociña máis deliciosas coas mellores imaxes e os trucos para sorprender aos teus invitados. Tanto se queres aprender a cociñar como se queres mellorar e aprender novas combinacións e técnicas para lograr os mellores resultados na cociña.
NOTA DE CONTIDO
Nota de contido Sumario
Secciones: Desayuno gourmet; 10 ingredientes a examen; Dulces, los más clásicos; Los secretos del flan; Bizcochos deliciosos; Tarta de fiesta Pokémon; Tartas espectaculares; La fruta y sus posibilidades; Haz tus polos; Las masas: cómo usarlas; Cheesecake paso a paso; La magdalena se sofistica...; Los más difíciles... ¡ya no lo son!; Galletas para mojar: Dulces sin gluten; A la última... Postres del mundo; Las recetas del chef. Índice de recetas.
RESUMO
Resumo Todo o que necesitas para preparar os mellores postres! Máis de 150 receitas paso a paso e trucos xeniais, doces sen glute, galletas para cociñar cos peques... Aprende a cociñar biscoitos e tartas espectaculares e sorprendentes. Ademáis, prepara en casa a túa propia bolería, decora con fondant e glasa (real, de chocolate...) e saca partido á froita: marmeladas, marmelo, pexego en almíbar...
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Revistas e publicacións seriadas
-- 207533
Subdivisión xeral Receitas de cociña
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Postres e doces
-- 208233
Subdivisión xeral Técnicas de cociña
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Lambetadas
-- 208234
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Gabilondo Viqueira, Martín
-- 207535
Termo indicativo de función editor/a
ACCESO ELECTRÓNICO
Dirección de internet https://reader.magzter.com/preview/9jvv774oefjpm8tklbytzc2000000/200000?lang=es
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fuente de clasificación o esquema Estropeado No para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en estanterías Fecha adquisición Fuente de adquisición Signatura correspondiente a la clasificación Parte de la signatura que identifica al ejemplar Signatura completa Código de barras Fecha última consulta URI Tipo de item de Koha Nota pública
          IES Lamas de Castelo IES Lamas de Castelo Sala préstamo 2024-04-12 Xeral IES 2024 641 pos 641 AMB pos CED034000012080 2024-08-05 https://www.magzter.com/es/ES/Grupo-V/Love-Cocina/Food--Beverage/200000 Prestable Receitas de cociña: postres

Coa tecnoloxía Koha