Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Love cocina : Especial postres / Montserrat Ambroa (et alii)

por Ambroa, Montserrat [director/a de publicación]; Gabilondo Viqueira, Martín [editor/a].
Tipo: materialTypeLabelRecurso continuoSeries: Love Cocina (Especial).Editor: Madrid : Grupo V , 2012 Descrición: 98 p. : il. fot. cor ; 30 cm.ISSN: 2255-1344.Materia(s): Revistas e publicacións seriadas -- Receitas de cociña | Postres e doces -- Técnicas de cociña | LambetadasRecursos en liña: Faga clic para acceso en liña
Contido:
Sumario Secciones: Desayuno gourmet; 10 ingredientes a examen; Dulces, los más clásicos; Los secretos del flan; Bizcochos deliciosos; Tarta de fiesta Pokémon; Tartas espectaculares; La fruta y sus posibilidades; Haz tus polos; Las masas: cómo usarlas; Cheesecake paso a paso; La magdalena se sofistica...; Los más difíciles... ¡ya no lo son!; Galletas para mojar: Dulces sin gluten; A la última... Postres del mundo; Las recetas del chef. Índice de recetas.
Resumo: Todo o que necesitas para preparar os mellores postres! Máis de 150 receitas paso a paso e trucos xeniais, doces sen glute, galletas para cociñar cos peques... Aprende a cociñar biscoitos e tartas espectaculares e sorprendentes. Ademáis, prepara en casa a túa propia bolería, decora con fondant e glasa (real, de chocolate...) e saca partido á froita: marmeladas, marmelo, pexego en almíbar...
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica URL Dispoñibilidade Notas Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable IES Lamas de Castelo
Sala préstamo
641 AMB pos https://www.magzter.com/es/ES/Grupo-V/Love-Cocina/Food--Beverage/200000 Dispoñible Receitas de cociña: postres CED034000012080

A revista LOVE Cocina ofréceche a información máis práctica e amena que te dará mil ideas para innovar nas túas receitas e conseguir os mellores pratos.
As receitas de cociña máis deliciosas coas mellores imaxes e os trucos para sorprender aos teus invitados. Tanto se queres aprender a cociñar como se queres mellorar e aprender novas combinacións e técnicas para lograr os mellores resultados na cociña.

Sumario
Secciones: Desayuno gourmet; 10 ingredientes a examen; Dulces, los más clásicos; Los secretos del flan; Bizcochos deliciosos; Tarta de fiesta Pokémon; Tartas espectaculares; La fruta y sus posibilidades; Haz tus polos; Las masas: cómo usarlas; Cheesecake paso a paso; La magdalena se sofistica...; Los más difíciles... ¡ya no lo son!; Galletas para mojar: Dulces sin gluten; A la última... Postres del mundo; Las recetas del chef. Índice de recetas.

Todo o que necesitas para preparar os mellores postres! Máis de 150 receitas paso a paso e trucos xeniais, doces sen glute, galletas para cociñar cos peques... Aprende a cociñar biscoitos e tartas espectaculares e sorprendentes. Ademáis, prepara en casa a túa propia bolería, decora con fondant e glasa (real, de chocolate...) e saca partido á froita: marmeladas, marmelo, pexego en almíbar...

Coa tecnoloxía Koha