000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00688nam a2200229 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
171129s2006 sp g spa |
DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
M 11351-2006 |
ISBN |
ISBN |
8497324900 |
CDU |
CDU |
64 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Armendáriz Sanz, José Luis EDIFICIO C |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Técnicas elementales de cocina |
Autores |
/ José Luis Armendáriz Sanz |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Madrid |
Editorial |
:Thompson-Paraninfo |
Data de publicación |
,2006 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
289 p. |
Outras características físicas |
:il. |
Dimensións |
;24cm |
MENCIÓN DE SERIE |
Mención de serie |
Hostelería y turismo |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Cocina |
Subdivisión de forma |
Recetas |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Gastronomía |
SECUNDARIAS-AUTOR |
Nome de persoa |
Armendáriz Sanz, José Luis |
ACCESO ELECTRÓNICO |
Dirección de internet |
www.paraninfo.es |
|
-- |
CED034-5279 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |