Vista normal Vista MARC Vista ISBD

La cuisine française / Françoise de Angelis, Françoise Ploquin, Valérie Leroux

por Angelis, Françoise de; Ploquin, Françoise.
Tipo: materialTypeLabelLibroSeries: Lecture facile: Vivre en français.Editor: París :Hachette ,1997 Edición: 3ª ed.Descrición: 63 p :il ;18cm.ISBN: 2010204662.Materia(s): Cociña francesa -- Receitas | Lingua francesa | Cultura e Civilización Francesa | Dpto. FR
Contido:
recetas de SAUCES (salsas); ENTRÉES FROIDES (entrantes fríos); ENTRÉES CHAUDES (entrantes quentes); PLATS PRINCIPAUX (pratos principais); LÉGUMES D'ACCOMPAGNEMENT (verduras de guarnición); DESSERTS (postres).
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Número de volume Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable IES Lamas de Castelo
Sala préstamo
64 ANG cui 1 Prestado 03/06/2024 CED034000002871

Indice, ideas de menús, glosario. Texto íntegro en francés.

recetas de SAUCES (salsas); ENTRÉES FROIDES (entrantes fríos); ENTRÉES CHAUDES (entrantes quentes); PLATS PRINCIPAUX (pratos principais); LÉGUMES D'ACCOMPAGNEMENT (verduras de guarnición); DESSERTS (postres).

Coa tecnoloxía Koha