Ambroa, Montse
Love cocina : Especial arroces / Montse Ambroa (et alii) - Madrid : Grupo V , 2012 - 97 p. : il. fot.cor ; 30 cm. - Bimensual - Love Cocina (Especial) .
A revista LOVE Cocina ofréceche a información máis práctica e amena que te dará mil ideas para innovar nas túas receitas e conseguir os mellores pratos.
As receitas de cociña máis deliciosas coas mellores imaxes e os trucos para sorprender aos teus invitados. Tanto se queres aprender a cociñar como se queres mellorar e aprender novas combinacións e técnicas para lograr os mellores resultados na cociña.
Sumario
Secciones: Los más exóticos; El fumet perfecto; Clásicos que no fallan; Paella paso a paso; Caldosos y melosos; En la olla exprés; Risottos; Pequechefs; Salsas para tus arroces; Los más ligeros; Con mariscos y pescados; Con pato y otras carnes; Guarniciones; Con sobras; Arroces gourmet; Sabores del mundo; Postres; Las recetas del chef. Índice de recetas.
Coñece os segredos da paella perfecta: preparámola paso a paso! Máis de 150 receitas e trucos: Pratos clásicos para triunfar sempre (arroz en caldeiro, en costra, negro, con polo, caracois...); quince propostas de arroces caldosos e melosos para que nunca te aburras; os risottos máis famosos y algún orixinal (de cacao!). Sorprende cos arroces máis exóticos: Arroz venere, de La Camargue, rosa, verde... Ademáis, ensinámoste a preparar salsas para acompañar os teus pratos (alioli e outras máis orixinais) e a elaborar un bo fumet e como sacarlle partido á ola exprés.
2255-1344
Revistas e publicacións seriadas--Receitas de cociña
Arroz--Técnicas de cociña
Educación para a saúde--Alimentación sá
641.55(083.12)
Love cocina : Especial arroces / Montse Ambroa (et alii) - Madrid : Grupo V , 2012 - 97 p. : il. fot.cor ; 30 cm. - Bimensual - Love Cocina (Especial) .
A revista LOVE Cocina ofréceche a información máis práctica e amena que te dará mil ideas para innovar nas túas receitas e conseguir os mellores pratos.
As receitas de cociña máis deliciosas coas mellores imaxes e os trucos para sorprender aos teus invitados. Tanto se queres aprender a cociñar como se queres mellorar e aprender novas combinacións e técnicas para lograr os mellores resultados na cociña.
Sumario
Secciones: Los más exóticos; El fumet perfecto; Clásicos que no fallan; Paella paso a paso; Caldosos y melosos; En la olla exprés; Risottos; Pequechefs; Salsas para tus arroces; Los más ligeros; Con mariscos y pescados; Con pato y otras carnes; Guarniciones; Con sobras; Arroces gourmet; Sabores del mundo; Postres; Las recetas del chef. Índice de recetas.
Coñece os segredos da paella perfecta: preparámola paso a paso! Máis de 150 receitas e trucos: Pratos clásicos para triunfar sempre (arroz en caldeiro, en costra, negro, con polo, caracois...); quince propostas de arroces caldosos e melosos para que nunca te aburras; os risottos máis famosos y algún orixinal (de cacao!). Sorprende cos arroces máis exóticos: Arroz venere, de La Camargue, rosa, verde... Ademáis, ensinámoste a preparar salsas para acompañar os teus pratos (alioli e outras máis orixinais) e a elaborar un bo fumet e como sacarlle partido á ola exprés.
2255-1344
Revistas e publicacións seriadas--Receitas de cociña
Arroz--Técnicas de cociña
Educación para a saúde--Alimentación sá
641.55(083.12)