Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Love cocina : Especial arroces / Montse Ambroa (et alii)

por Ambroa, Montse [director/a de publicación]; Gabilondo Viqueira, Martín [editor/a].
Tipo: materialTypeLabelRecurso continuoSeries: Love Cocina (Especial).Editor: Madrid : Grupo V , 2012 Descrición: 97 p. : il. fot.cor ; 30 cm.ISSN: 2255-1344.Materia(s): Revistas e publicacións seriadas -- Receitas de cociña | Arroz -- Técnicas de cociña | Educación para a saúde -- Alimentación sáRecursos en liña: Faga clic para acceso en liña
Contido:
Sumario Secciones: Los más exóticos; El fumet perfecto; Clásicos que no fallan; Paella paso a paso; Caldosos y melosos; En la olla exprés; Risottos; Pequechefs; Salsas para tus arroces; Los más ligeros; Con mariscos y pescados; Con pato y otras carnes; Guarniciones; Con sobras; Arroces gourmet; Sabores del mundo; Postres; Las recetas del chef. Índice de recetas.
Resumo: Coñece os segredos da paella perfecta: preparámola paso a paso! Máis de 150 receitas e trucos: Pratos clásicos para triunfar sempre (arroz en caldeiro, en costra, negro, con polo, caracois...); quince propostas de arroces caldosos e melosos para que nunca te aburras; os risottos máis famosos y algún orixinal (de cacao!). Sorprende cos arroces máis exóticos: Arroz venere, de La Camargue, rosa, verde... Ademáis, ensinámoste a preparar salsas para acompañar os teus pratos (alioli e outras máis orixinais) e a elaborar un bo fumet e como sacarlle partido á ola exprés.
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica URL Dispoñibilidade Notas Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable IES Lamas de Castelo
Sala préstamo
641 AMB arr https://reader.magzter.com/preview/0csix1kl41o5388019incf2272670/227267?lang=es Prestado Receitas de cociña: arroz 05/10/2024 CED034000012075

A revista LOVE Cocina ofréceche a información máis práctica e amena que te dará mil ideas para innovar nas túas receitas e conseguir os mellores pratos.
As receitas de cociña máis deliciosas coas mellores imaxes e os trucos para sorprender aos teus invitados. Tanto se queres aprender a cociñar como se queres mellorar e aprender novas combinacións e técnicas para lograr os mellores resultados na cociña.

Sumario
Secciones: Los más exóticos; El fumet perfecto; Clásicos que no fallan; Paella paso a paso; Caldosos y melosos; En la olla exprés; Risottos; Pequechefs; Salsas para tus arroces; Los más ligeros; Con mariscos y pescados; Con pato y otras carnes; Guarniciones; Con sobras; Arroces gourmet; Sabores del mundo; Postres; Las recetas del chef. Índice de recetas.

Coñece os segredos da paella perfecta: preparámola paso a paso! Máis de 150 receitas e trucos: Pratos clásicos para triunfar sempre (arroz en caldeiro, en costra, negro, con polo, caracois...); quince propostas de arroces caldosos e melosos para que nunca te aburras; os risottos máis famosos y algún orixinal (de cacao!). Sorprende cos arroces máis exóticos: Arroz venere, de La Camargue, rosa, verde... Ademáis, ensinámoste a preparar salsas para acompañar os teus pratos (alioli e outras máis orixinais) e a elaborar un bo fumet e como sacarlle partido á ola exprés.

Coa tecnoloxía Koha